Stralingspreventie door Xenomide en andere piramide vormen

STRALING brengt een groot gezondheidsrisico voor mens, dier en plant met zich mee en wel voor de langere alsook de kortere termijn. Dit risico is mede afhankelijk van de blootstelling aan deze straling en van de constitutie of ziektetoestand van de persoon! Legio onderzoeken van allerlei aard hebben dit kunnen vaststellen. Meer info hieronder.

€ 205,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Stralingspreventie ~ Geen last meer van electro-smog

STRALING brengt een groot gezondheidsrisico voor mens, dier en plant met zich mee en wel voor de langere alsook de kortere termijn. Dit risico is mede afhankelijk van de blootstelling aan deze straling en van de constitutie of ziektetoestand van de persoon!

 

Legio onderzoeken van allerlei aard hebben dit kunnen vaststellen (zie video hieronder). TV-zenders, mobiele telefoons, hoogspan- ningskabels, GSM-masten, TL-verlichting, magnetrons, PC’s en laptops; we kunnen er niet meer omheen. Je er aan ontrekken, is bijna onmogelijk. De straling van deze apparaten leidt vaak tot klachten, zoals vermoeidheid, dufheid, geïrriteerdheid en hoofdpijn.

 

De straling van elektrische apparaten, natuurlijke stralingsvormen waaronder waterlopen, Hartmannlijnen, kosmische stralingsvormen maar ook computers, elektronica in de auto, het mobieltje dat aan staat, hoogspanning, UMTS masten , maar ook de werkatmosfeer in kantoren en fabrieken zorgen voor een omgeving met een overvloed aan + ionen in de lucht. Deze positieve ionen zijn per definitie ziekmakend terwijl juist de – ionen gezondmakend zijn. 

Deze laatste vorm komt veel voor in de natuur, aan zee en in de bergen. 

 

De Xenomide en andere piramidevormen werken vanuit het -0- punt van de piramides dat ligt op 1/3 van de hoogte van de constructie. De constructie van bergkristal, licht en magneten versterken de -0- punt kracht zodanig dat de -0- punt energie het celmembraan in het lichaam beschermt tegen straling en andere negatieve milieu invloeden. De Xenomide en de Archeion C werken merkbaar verbeterend op de het zenuwstelsel en hart- en vaten.

 

Daarnaast herstelt de -0- puntkracht van de piramide vormen de goede verhouding van positieve en negatieve lucht ionen omdat negatieve ionen gezondmakend zijn en veel voorkomen in zeelucht, boslucht en berglucht, terwijl de positieve ionen voorkomen in industriegebieden met veel vervuiling.   

 

Zie brochure hieronder voor meer info. Bestellen kan in de Webshop. Of onder aan deze pagina.

 

Download
Brochure over piramiden tegen electrosmog
Deze positieve ionen zijn per definitie ziekmakend terwijl juist
de – ionen gezondmakend zijn. Deze laatste vorm komt veel voor in de natuur, aan zee en in de bergen. De piraides zorgen voor een plek met veel negatieve ionen. Hoe groter de Priamide hoe groter dat gebied. De Piramides hebben door hun -0- punten een gezonde uitstraling thuis of op het werk.
>
Brochure piramiden tegen electrosmog.pdf
Adobe Acrobat document 635.1 KB

Om de schade die reeds is veroorzaakt (zie video hieronder) te herstellen kun u gebruik maken van een Bemer. Deze verbeterd de bloed circulatie weer (tot in de haarvaten). 

Video Credit Dr. Magda Havas, PhD (2:32) — Dr. Havas is not associated with Science of Light (SOL). Her video was selected for educational purposes only and is not intended to be an endorsement.