Petra's incentive

Petra's incentive is ontstaan na aanleiding van de concrete vraag van klanten naar de juiste producten, middelen of apparatuur.

Petra's incentive is de naam van mijn webshop met lifestyle products, supplementen en producten zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu. 

 

Een incentive betekend een zetje in de juiste richting of een kado'tje aan uwzelf. De producten uit de lijn van Petra's incentive zijn beide en zijn de beste in hun soort! Ongecomprimiteerde kwaliteit zonder plastic of andere schadelijke stoffen.

Bemer | fysische vasculaire therapie

BEMER is in staat de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten te verbeteren en ondersteunt daarmee het zelfgenezend en herstellend vermogen van uw lichaam. De bloedsomloop voorziet het lichaam namelijk van voedingsstoffen en zuurstof. 75% van de bloedsomloop vindt plaats in de fijnste bloedvaten (microcirculatie). Daar voorzien bloedcellen weefsel en organen van voedingsstoffen en zuurstof en voeren ze tegelijkertijd afvalstoffen af. De lichaamscellen zijn voor het uitvoeren van hun verschillende levensbelangrijke taken volledig aangewezen op dit aan- en afvoerproces. meer info....

Enagic | Kangen water device

Ik ben enagic distributeur en verkoop haar water devices. Zorg dat u het beste water drinkt dat u kunt krijgen. Kangen water heeft 3 eigenschappen:

  1. Micro geclusterd. Het bereikt u cellen met de voedingsstoffen sneller en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
  2. Alkalisch. Het water heeft een hoge PH. Gewoon kraanwater heeft een PH van 7 en Kangen water wordt gedronken vanaf 8,5 tot 9,5 PH
  3. Anti-oxidant. Het water heeft een hoog anti-oxidant potentiaal waardoor het goed werkt tegen vrije radicalen.

Klik hier voor meer informatie....