Petra's incentive

Petra's incentive is ontstaan na aanleiding van de concrete vraag van klanten naar de juiste producten, middelen of apparatuur.

Petra's incentive is de naam van mijn webshop met livestyle products, supplementen en producten zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu. 

 

Een incentive betekend een zetje in de juiste richting of een kado'tje aan uwzelf. De producten uit de lijn van Petra's incentieve zijn beide en zijn de beste in hun soort! Ongecomprimiteerde kwaliteit zonder plastic of andere schadelijke stoffen.

Angel juicer

 

Wat kunt u met de Angel Juicer 7500 persen? 
U kunt met de Angel Juicer 7500 sap persen uit alle soorten groenten en fruit, dus ook uit harde knollen (zoals wortels, bieten), vezelige groenten (zoals bleekselderij) en bladgroenten (zoals tarwegras, spinazie, koolbladeren). Naast groente-, fruit- en tarwegrassap bereidt u met de Angel juicer ook heerlijke notenpasta, tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja)bonen. Als u op pitten kunt bijten en het doet geen pijn, dan kunnen deze ook gewoon in de slowjuicer. meer....

€ 1.190,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Byzoo Horizontaal Slowjuicer

Dankzij de horizontale techniek verwerkt deze slowjuicer van Byzoo alle soorten bladgroente, tarwegras en andere vezelrijke producten zoals gember en bleekselderij perfect. Ook is het leuk om zo nu en dan te experimenteren met de verwisselbare neusstukken en de dichte zeef waarmee u pindakaas, notenmelk of tapenade kunt maken. Recepten voor dit soort experimenten zijn goed vindbaar in één van onze receptenboeken.

Geschikt voor alle soorten groenten en fruit
Deze nieuwe Byzoo horizontale slowjuicer is uitermate geschikt voor vezelrijke ingrediënten. Ook knolgewassen en allerlei soorten fruit vormen geen enkel probleem voor de Rhino.  meer ....

€ 350,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Dehydrator DH02 (mini)

De Byzoo Droogoven DH02 wordt gebruikt om groenten, kruiden en fruit te drogen op lage temperatuur. Hierdoor kunnen deze producten zeer lang bewaard blijven. De Byzoo DH02 is voorzien van 6 roestvrijstalen droogtrays die samen veel groenten en fruit kunnen houden. Door zijn kleine formaat neemt hij aanzienlijk minder ruimte in beslag dan standaard droogovens. Door het touch display is de temperatuur samen met de tijd eenvoudig in te stellen om zo gemakkelijk uw producten te drogen. De Byzoo Droogoven DH02 is daarnaast ook uniek omdat hij volledig van roestvrijstaal is gemaakt en u meer .......

€ 299,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Byzoo Opvouwbare Droogoven Scorpion (RVS)

Met de Byzoo Droogoven Scorpion droogt u eenvoudig groenten, fruit en kruiden. Uw ingrediënten worden gedroogd op een constante vooraf ingestelde lage temperatuur.  Wat de Byzoo Scorpion uniek maakt, is dat deze niet alleen geheel gemaakt is van roestvrij staal, maar daarnaast ook opvouwbaar is. Als u de voedseldroger niet gebruikt, kan hij eenvoudig ingeklapt worden en neemt zo aanzienlijk minder ruimte in bij het opbergen.

Opvouwbaar
Waar de meeste droogovens een massief blok op uw aanrecht of tafel blijven, is de Byzoo droogoven gemakkelijk op te bergen. Met de eenvoudig los te maken clips haalt u de droogoven eenvoudig in 6 delen uit elkaar. Na gebruik kunt u de Byzoo droogoven dus eenvoudig inklappen en opbergen en bent u aanzienlijk minder ruimte kwijt in uw keuken. meer...

 

€ 399,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Stralingspreventie door Xenomide en andere piramide vormen

STRALING brengt een groot gezondheidsrisico voor mens, dier en plant met zich mee en wel voor de langere alsook de kortere termijn. Dit risico is mede afhankelijk van de blootstelling aan deze straling en van de constitutie of ziektetoestand van de persoon! Legio onderzoeken van allerlei aard hebben dit kunnen vaststellen. meer info...

€ 205,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Verzilverde tongschraper

Mooie verzilverde tongschraper voor uw mondgezondheid. Zilver heeft als eigenschap dat het een anti bacteriele werking heeft, even spoelen en klaar; uw tongschaper blijft hygienisch schoon.

 

Tongschraper in combinatie met Ayurvedische therapie:

Oil pulling is een oude Ayurvedische remedie en heeft een positief effect op de mondgezondheid en op de algemene gezondheid. Het gaat om het gebruik van zuivere oliën die schadelijke bacteriën, schimmels en andere organismen en hun toxinen onttrekken aan de mond, de tanden, het tandvlees, de tong en zelfs de keel. Lees meer...

 

Dit wordt verzonden als brievenbus pakketje € 3,90

€ 17,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

ZEN-Tarwegras producten ~ Levend voedsel

ZEN-Producten vullen de donkergroene keten aan, zoals die ons het meest en beste voeden. Wij kunnen die in haar geheel leveren in de meest pure en onvervuilde kwaliteit. 

 

Voedsel zoals dat gegeten wordt volgens Hippocrates Livestyle medicine, raw food, kiemen, algen & plankton, voorzien ons het beste van zuurstof, vitaminen, mineralen, enzymen en fyto-chemicalien.

 1. Levend voedsel van het land (ZEN-tarwegras)
 2. Algen uit het zoete water (ZEN-HersenVitaal, ZEN-Spirulina, ZEN-Chlorella en ZEN-AlgenSuperieur)
 3. Plankton uit het zoute water (ZEN-Ocean) ZEN-Ocean is een “Ferrari” kwaliteit onvervuilde Marine Phytoplankton.

 

ZEN-Tarwegras

Een ongeevenaarde hoge kwaliteit tarwegras.  U moet ZEN - tarwegras zien als voedsel en niet als een samengestelde pil. Net zoals u worteltjes of spinazie eet, zo eet u tarwegras. Tarwegras is in de "Raw Food Wereld" superfood nummer 1 ter wereld. Als u eenmaal door de eerste ontgiftingsverschijnselen heen bent, kunt u de desgewenst de dosering opvoeren tot 3 maal daags 10 tabletten. Dit kan zonder problemen geschieden.

 

De telers zijn integere boeren, met meer dan 30 jaar ervaring in het telen van tarwegras. De oogst wordt uitvoerig op voedingswaardes gecontroleerd en uiteraard werken deze telers biologisch en ecologisch verantwoord. Er wordt niet gespoten en er wordt geen kunstmest gebruikt.

 

 ZEN - tarwegras bevat bijna alle ruim 100 verschillende mineralen, vitamine en sporenelementen die het menselijk lichaam nodig heeft en het bijzondere is, dat de elementen organisch en in de juiste verhoudingen zijn, zodat ze zonder moeite opgenomen kunnen worden door het menselijk lichaam.

 

Na het oogsten van het tarwegras, moet het verwerkt worden tot tabletten. Dit gebeurt met zeer professionele machines die het verse gras in 2 tot 3 seconden op een lage temperatuur van net beneden de 40 graden Celsius, dehydrateren.

De tarwegras is dan geheel gedroogd en de kostbare mineralen, vitaminen, sporenelementen en enzymen, zijn nooit warmer geworden dan 40 graden Celsius waardoor ze in optimale conditie blijven. Dit is vooral belangrijk voor de enzymen die geheel afsterven als ze boven de 40 a 50 graden Celsius verhit worden. ZEN - tarwegras pillen zijn aldus van zogeheten: ”Raw Food” kwaliteit. Je noemt voedsel pas "Raw" als het een zuiver biologisch en plantaardig product betreft dat nooit verhit is geweest boven de 40 graden Celsius zodat maximale voedingswaarden behouden zijn. Uit langjarig wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat voeding die haar eigen levende enzymen bevat voor 80% meer opneembaar is dan voeding die door verhitting enzymloos gemaakt is.

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

ZEN-Probiotica

Een hoge kwaliteit probiotica met 10 miljard levende organisme van 7 stammen. Pot met 90 tabletten voor 3 maand.

 

ZEN-Probiotica is zeer aan te bevelen voor een periode van 90 dagen, na afloop van een penicilline kuur om de goede darmflora bacterien weer aan te vullen. Wij adviseren u, indien u goede darmflora wilt opbouwen, om geen koffie en geen gewone thee te drinken. Koffie verzuurt de darmen sterk en goede darmflora hebben het moeilijk in een verzuurde omgeving.

 

Zen-Probiotica in combinatie met ZEN-Tarwegras en ZEN-Enzymen. Dit gouden trio kan een verschil maken voor mensen die verbeterde maag/darm functie wensen.

 

 

Ingrediënten :

10 miljard levende organismes op moment van productie

L.Acidophilus 30% - L. Plantarum 20% - B.Bifidum 10% - L. Salivarius 10% - L. Rhamnosus 10% - L. Helveticus 10% - B. Longum 10%

 

Andere ingrediënten:

Hydroxypropyl, Methylcellulose, Pectin, Sodium, Bicarbonate, Anhydrous, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Turmeric, (dit product kan minimale sporen bevatten van melk eiwitten n.a.v. fermentatie)

€ 50,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

ZEN-enzymen

ZEN-Enzymen is het derde product uit de harde kern van 5 producten ter ondersteuning van mensen met chronische klachten.

 

Als voedsel verhit wordt boven de 40 graden Celsius, gaan alle enzymen dood. Als enzymen eenmaal dood zijn neemt de opneembaarheid van voedsel af met 80%. Omdat voedsel dat eenmaal gegeten is toch verteert moet worden door enzymen worden hiervoor enzymen gebruikt uit je eigen lichaamsvoorraad, die na jaren enzymloos eten uitgeput raakt. Hierdoor gaat er van alles minder goed functioneren tot het enzymen bankroet zich uiteindelijk manifesteert in ernstige chronische klachten.

 

Mensen die last van maag en darmen krijgen na het eten van maaltijden kunnen onmiddellijke verlichting ervaren als zij voor de maaltijden enzymen slikken. Als u last begint te krijgen van eten dat u vroeger wel kon verdragen dan wordt het ook tijd om gezondere life-style keuzes te gaan maken. Ik help u graag daarmee. U kunt bij ons een Hippocrates lifestyle medicine consult boeken voor training, waarna u precies weet wat u zelf kunt ondernemen om de genezing in uw lichaam op gang te brengen.

 

ZEN – Enzymen bestaat uit een superieure formule die optimaal enzymen afgeeft in het gehele maag- darmkanaal. Deze formule bestaat uit eerste klas, volledig spectrum spijsverteringsenzymen waaraan voedings co- factoren zijn toegevoegd.

 

ZEN – Enzymen ondersteunt op krachtige wijze de spijsvertering en kan ook gebruikt worden om het lichaam te reinigen van afvalstoffen. Het is een mengsel van uitsluitend plantaardige enzymen en andere plantaardige hulpmiddelen. ZEN - Enzymen werkt optimaal bij ruime PH variaties in de omgeving.

Enzymen staan aan de basis van ieder stofwisselingsproces in je lichaam. Zonder de tussenkomst van enzymen, kan er geen stofwisseling plaatsvinden. Iedere beweging die je maakt, iedere knippering met je ogen, wordt in gang gezet door enzymen. Vitaminen, mineralen, sporenelementen en proteïnen hebben geen pootjes en liggen als het ware op hun luie rug totdat een enzym ervoor zorgt dat ze "gestofwisseld" worden en op de plaatsen in het lichaam belanden waar ze nodig zijn. Enzymen zitten alleen in levend organisch voedsel dat nooit verhit is geweest boven de 40 garden Celsius. Zodra voedsel verhit wordt boven de 40 graden Celsius gaan alle enzymen dood en keldert de opneembaarheid van uw voedsel met meer dan 80% omlaag. Daarom moet u levende enzymen slikken voordat u een maaltijd met gekookt voedsel gaat eten, anders kunt u op de lange termijn uw vitaliteit NIET behouden.

€ 55,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

ZEN-AlgenSuperieur

ZEN-AlgenSuperieur bestaat uit 3 ingrediënten in de best denkbare kwaliteit. Alle drie de ingrediënten zijn verkregen door langzame buiten groei in de bergen. De planten zijn opgegroeid in kristalrijk zuiver bronwater uit de bergen en bij het oogsten met bronwater gespoeld. Daardoor zijn de planten zo sterk en rijk aan mineralen dat ze niet gaan rotten en zonder sterilisatie voor consumptie geschikt zijn. Als er niet gesteriliseerd hoeft te worden leven alle enzymen nog en neemt de opneembaarheid van de ingrediënten met 80% toe! Bijna alle Chlorella en Spirulina, welke op de markt verkrijgbaar is, moet gesteriliseerd worden omdat ze verkregen worden uit vervuild oppervlakte water of door gecontroleerde binnengroei in RVS containers met leidingwater en kunstlicht.

 

ZEN-AlgenSuperieur bestaat uit de 3 belangrijkste zoetwater algen:

 

1/3 deel bestaat uit Rode algen = rode alg

 

1/3 deel bestaat uit Chlorella Sorokiniana = groene alg

 

1/3 deel bestaat uit Spirulina = blauwe alg

 

€ 45,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

ZEN-VitaalTotaal

ZEN-TotaalVitaal is het vijfde product uit de harde kern van vijf producten die wij voeren ter ondersteuning van uw algeheel welbehagen.

 

ZEN-VitaalTotaal kunt u 100 maal beter nemen dan welke Multi-vitamine ook. Hele belangrijke enzymrijke superfoods uit de raw-food wereld zijn in dit product bij elkaar gebracht en als ZEN-Tarwegras (superfood nummer 1) en ZEN-HersenVitaal (superfood nummer 2) u goed bevallen en u wilt uw gezondheid naar “The Next Level” tillen, dan heeft u in dit product in een klap 9 superfoods extra tot uw beschikking. Maar ook alleen inname van ZEN-VitaalTotaal kan uw gezondheid op een hoger plan brengen.

 

Ingredients ZEN - VitaalTotaal:

MethylsulfonyMethane (MSM), Spirulina, Camu-Camu, Tocopherol/Tocotrienol (Vitamin E Complex from soluble rice bran), Organic Cayenne, Organic

Aphanizomenon flos-aquae (Blue Green Algae), Organic AFAMend and Organic ZEN-HersenVitaal (Blue Green Algae Extracts), Crystalloid Electrolyte Sea Minerals (Organic Copper, Iodine, Manganese, Zinc, Potassium, Cobalt, Sodium, Selenium, Chromium, Silica and Boron). Other Ingredients (Capsules only): Vegetable Cellulose (Vegetarian Capsules).

€ 65,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

ZEN-HersenVitaal

ZEN - HersenVitaal bevat een aanzienlijke natuurlijke organische hoeveelheid phenylethylamine (PEA), ook wel het liefdesmolecuul genoemd. PEA verhoogt de spirituele helderheid en geeft een gevoel van algeheel welbehagen.

 

ZEN- HersenVitaal heeft een volledig spectrum van 64 gemakkelijk opneembare vitaminen, mineralen en enzymen. ZEN HersenVitaal heeft veel actieve chlorofyl. Het is een betrouwbare vegetarische bron van vitamine B12. ZEN HersenVitaal is een sterk adaptgeen die de algehele spirituele groei bevorderd op diverse manieren.

 

ZEN HersenVitaal bevordert spirituele balans.

 

Verder werd ook geconstateerd dat de alg voor 50 procent uit eiwitten bestaat. 

€ 65,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

ZEN-Ocean (Marine Phytoplankton)

100% Marine Phytoplankton (Nannochloropsis gaditana micro-algae)

 

Plankton uit het zoute water. ZEN-Ocean is een “Ferrari” kwaliteit onvervuilde Marine Phytoplankton.

 

ZEN-Ocean wordt gekweekt in een beschermd natuurgebied, waarbij gebruik wordt gemaakt van zeewater dat al meer dan 130.000 jaar diep in de grond ligt opgeslagen. Dit water uit het zogenaamde Pleistoceen is onaangetast schoon en zuiver. Na de oogst wordt het water afgevoerd en worden de bassins met hoge drukspuiten met hetzelfde onaangetaste schone water schoon gespoten. Vervolgens laat men de bassins weer vollopen met Pleistoceen water. Hierdoor hoeven er geen chemische schoonmaakmiddelen gebruikt te worden. De plankton die voor ZEN-Tarwegras geproduceerd wordt is de enige ter wereld die opgroeit in een dergelijke unieke schone onaangetaste waterbron. De gebruikte technologie en het pure pleistocene zeewater garanderen een zuiver en veilig eindproduct.

€ 80,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Magic medical coffee

Een combinatie van 6 Chinese paddestoelen:

 

- ZEN-Chaga (koning van de Chinese geneeskunde)

- ZEN-Reishi - sporen (koningin van de Chinese geneeskunde)

- ZEN-He Shou Wu

- ZEN-Astragalus

- ZEN-Eucommia

- ZEN-Cordyceps

€ 50,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

ZEN-Paddestoelen Totaal

Richt zich speciaal op de lichaamsenergieën die het lichaam sterk en vitaal houden. De combinatie van de planten staan bekend om versterking van het immuunsysteem.

 

ZEN-PaddestoelenTotaal bestaat uit de organische vruchtlichamen van de 12 meest krachtige vermaarde Chinese paddestoelen, t.w.:

 

Ganoderma lucidum (Reishi)

Cordyceps sinensis

Lentinula edodes (Shiitake)

Agaricus blazei

Grifola frondosa (Maitake)

Trametes versicolor

Phellinus linteus

Coriolus versicolor

Hericium erinaceus (Lion`s Mane)

Inonotus obliquus (Chaga)

Flammulina velutipes

Polyporous umbellatus

€ 50,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Berkey water filters

Het Big Berkey waterzuivering systeem verwijdert volledig alle virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten en onttrekt schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen. Hij reduceert tevens nitrieten en zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium. meer...

 

Doorloopsnelheid indien goed geïnstalleerd: 2 filters 13,2 l./uur*
Doorloopsnelheid indien goed geïnstalleerd: 4 filters 26,5 l./uur*

 

Royal Berkey (12,3 liter)

Inclusief 2 Black Berkey waterfilters
Geschikt voor: 2 - 6 mensen
Opslag Capaciteit: 12,3 liter
Hoogte: 58,4 cm.
Diameter: 24,1 cm.

 

Travel Berkey (5,7 liter)

Inclusief 2 Black Berkey waterfilters

Geschikt voor: 1-2 mensen
Opslag Capaciteit: 5,7 liters
Hoogte: 46 cm
Diameter: 19 cm
Gewicht: 2,7 kg

 

Big Berkey (8,5 liter)

Inclusief 2 of 4 Black Berkey waterfilters
Geschikt voor: 1-4 mensen
Opslag Capaciteit: 8,5 liter
Hoogte: 50 cm.
Diameter: 21,6 cm.

 

Om te bestellen klik hier...

Bemer | fysische vasulaire therapie

BEMER is in staat de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten te verbeteren en ondersteunt daarmee het zelfgenezend en herstellend vermogen van uw lichaam. De bloedsomloop voorziet het lichaam namelijk van voedingsstoffen en zuurstof. 75% van de bloedsomloop vindt plaats in de fijnste bloedvaten (microcirculatie). Daar voorzien bloedcellen weefsel en organen van voedingsstoffen en zuurstof en voeren ze tegelijkertijd afvalstoffen af. De lichaamscellen zijn voor het uitvoeren van hun verschillende levensbelangrijke taken volledig aangewezen op dit aan- en afvoerproces. meer info....

Enagic | Kangen water device

Ik ben enagic distributeur en verkoop haar water devices. Zorg dat u het beste water drinkt dat u kunt krijgen. Kangen water heeft 3 eigenschappen:

 1. Micro geclusterd. Het bereikt u cellen met de voedingsstoffen sneller en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
 2. Alkalisch. Het water heeft een hoge PH. Gewoon kraanwater heeft een PH van 7 en Kangen water wordt gedronken vanaf 8,5 tot 9,5 PH
 3. Anti-oxidant. Het water heeft een hoog anti-oxidant potentiaal waardoor het goed werkt tegen vrije radicalen.

Klik hier voor meer informatie....