E-nummers

GEzond eten

Wat kan ik dan nog wel eten?!

Gebakken schildluis, klinkt lekker toch?! Make-up kleurstof in uw eten. Heerlijk toch?! Eet u smakelijk!

 

Als u geen e-nummers wilt binnen krijgen, die zeer slecht zijn voor uw gezondheid, dan kunt u bijna alle klant en klare producten die in de winkel staan beter overslaan! 

   

Ik help u graag bij deze omschakeling zodat u geleidelijk de voeding die slecht is voor u uit uw voorraadkast en koelkast kunt bannen. Het valt niet mee om om te schakelen van vulling naar voeding. Veel over eten dat u geleerd heeft zal u moeten loslaten vooral als u gezond wilt leven, gezond wilt eten en gezond wil worden en gezond wilt blijven!

 

Ik zal u graag ondersteunen bij het maken van een life-style change!

Verwijder alle rommel uit uw provisiekast

Als je naar de supermarkt gaat voor je wekelijkse boodschappen wordt je overweldigd door alle marketing-uitingen. ‘Goed bezig’, ‘Boordevol Fruit’, ‘Een goed begin van de dag’….allemaal mooie kreten, maar ga er maar van uit dat hoe mooier de kreten en de verpakking, hoe slechter de inhoud is.

Ook al staat het product in het schap bij de ontbijtproducten, ga er maar van uit dat de meeste producten beter passen in het schap bij het snoep.

Natuurlijk zijn deze producten gemaakt van tarwemeel (ok, een klein deeltje…), maar ze vergeten er vaak bij te vermelden dat er héél véél suiker in verwerkt is. En geen gewone suiker, maar sorbitol, aspartaam en andere kunstmatige (goedkope) suikers.

Alle industrieel vervaardigde producten bevatten meer zout, suiker en vet dan goed voor je is. En dit alles is er op gericht dat je er méér van gaat eten.

Wist jij dat toevoeging E 621 niet alleen een smaakversterker is, maar er ook voor zorgt dat je door gaat eten, totdat de verpakking leeg is? Een bijna verslavende stof die verder helemaal geen meerwaarde heeft.

Kijk dus vandaag nog kritisch in je provisiekast en verwijder al deze rommel. Grote kans dat je 90% van alles kunt verwijderen. Maak een nieuwe start, en begin écht te eten. Echt voedsel met échte voedingsstoffen.

Bron: www.optimalegezondheid.com