Phone

+31 (6) 46620824

Email

petra@alshetnietvanzelfgaat.nl

Opening Hours

van 09:00 uur tot 17:00 uur

Door bewuste keuzes te maken in uw leven, voeding en life-style zult u al snel veranderingen bemerken in uw gezondheid en uw welbevinden.

Verschillende benaderingen gecombineerd tot één aanpak:

Cellulaire geneeskunde -herstel vanuit de kern.

Bioresonantie therapie – Een meting van uw complete lichaam en alle organen middels het gebruik van de Qest 4; het meest geavanceerde meetinstrument van dit moment.

Homeopathie – een geneeswijze die het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam middels een kleine passende prikkel stimuleert. Hierdoor ontstaan wonderen: de homeostase van het lichaam herstelt zich.

Kruiden geneeskunde – fytotherapie

Celzouten therapie – volgens de klassieke receptuur en leer van dr. Schussler. Deze voedings stoffen zijn verkregen uit natuurlijke organische bronnen en daardoor direct door het lichaam opneembaar en aangewend op plaatsen waar tekorten waren ontstaan door stress, overbelasting en de uitputting van de aarde waarop eten verbouwd wordt. 

Etherische olien 

Verantwoord detoxen – met ondersteuning van de juiste supplementen en methodes.

De bron naar de eeuwige jeugd – een serie oefeningen, die u zullen blijven verbazen. Ze zijn revitaliserend en laten uw energie centra weer op goede snelheid draaien, u voelt zich in no-time 10 jaar jonger.

Hypocrates lifestyle medicine

 Maar ook met Hippocrates Lifestyle Medicine Consult  kan ik veel voor uw gezondheid betekenen. Ik help u uzelf te helpen zodat u niet van hulp of aanwijzingen afhankelijk blijft en al heel snel verbetering bemerkt. 

Petra’s incentive

Petra’s incentive is ontstaan na aanleiding van de concrete vraag van klanten naar de juiste producten, middelen of apparatuur.

Petra’s incentive is de naam van mijn webshop met livestyle products, supplementen en producten zonder schadelijke stoffen. 

Een incentive betekend een zetje in de juiste richting of een kado’tje aan uwzelf. De producten uit de lijn van Petra’s incentieve zijn beide en zijn de beste in hun soort! Ongecomprimiteerde kwaliteit zonder plastic of andere schadelijke stoffen.

Stress

Om te kunnen herstellen heeft het lichaam ook rust nodig. Doordat we dagelijks bloot staan aan vele prikkels en de takenlijstjes en deadlines de tijgers in de bosjes en de leeuw zijn gaan vervangen ervaart het lichaam continue stress. Hoewel de to do list niet dodelijk is en je er niet eens van kan weg rennen reageerd het lichaam wel als zodanig. Doordat het lichaam in constante staat van paraatheid verkeerd (Om te kunnen vluchten) komt het lichaam niet meer toe aan herstel. Ook trauma’s en verdriet zorgen ervoor dat het lichaam in de overleef stand komt te staan. Er is dan geen ruimte voor goede spijsvertering want het bloed gaat naar de spieren toe om te kunnen vluchten of vechten. meer informatie…