Voeding als medicijn

" Let medicine be thy food"

Door kleine wijzigingen in uw dieet kunt u uw welzijn en gezondheid heel snel naar een hoger niveau tillen. Maar ook door te kiezen voor andere voedsel combinaties kunt u er voor zorgen dat u zich al snel beter voelt en meer energie heeft. 

 

Het is snel te leren en onzettend leuk omdat het heel dicht bij uwzelf en de natuur staat. Eigenlijk is het eten zoals de natuur bedoeld heeft. Bewerkt voedsel heeft tegenwoordig zoveel ander stoffen in zich dat je eigenlijk nauwelijks nog van voeding kunt spreken. Ik zou het 'vulling' willen noemen. Hierdoor neemt je energie niveau af; omdat het verteren van dit soort eten juist energie kost. Last van een middag dip of last van watten in het hoofd (brain fog) vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een Lifestyle Medicine Consult. U leert in een paar stappen hoe u weer de regie terug krijgt over uw leven en uw energie niveau.

 

Middels voeding kunnen we onze biochemische balans herstellen of in de war sturen. Ik ben genezen van een aantal chronische klachten zonder medicatie; eenvoudigweg door anders te gaan eten. Ik ben middels mijn praktijk ook getuige van de wonderen die voeding op de gezondheid van mensen heeft. Eigenlijk is het niet zo wonderlijk maar meer (bio)logisch ;-)

 

Stelt u zich een wereld voor waarin we niet langer afhankelijk zijn van medicatie. Laat me u uitleggen hoe u door (anders) eten, voeding en suppletie soms sneller van uw klachten af bent doordat u de oorzaak aan pakt in een Hippocrates lifestyle medicine consult.

"Let food be thy medicine en medicine be thy food"