E-nummers

Gezond eten | Wat kan ik dan nog wel eten?!

Gebakken schildluis, klinkt lekker toch?! Make-up kleurstof in uw eten. Heerlijk toch?! Eet u smakelijk! Kleding kleurstof indigo is ook geen uitzondering bij blauw snoepgoed..

 

Als u geen e-nummers wilt binnen krijgen, die zeer slecht zijn voor uw gezondheid, dan kunt u bijna alle klant en klare producten die in de winkel staan beter overslaan! Gelukkig denken steeds meer fabrikanten na over de herkomst en het gebruik van schadelijke stoffen bij biologische producten wordt er in ieder geval minder suiker en minder kleurstoffen gebruikt van synthetische oorsprong.

 

Veel over eten dat u geleerd heeft zal u moeten loslaten vooral als u gezond wilt leven, gezond wilt eten en gezond wil worden en gezond wilt blijven!

 

Ik help u graag bij deze omschakeling zodat u geleidelijk de voeding die slecht is voor u uit uw voorraadkast en koelkast kunt bannen. Het valt niet mee om om te schakelen van vulling naar voeding!

Ik zal u graag ondersteunen bij het maken van een life-style change u heeft nog nooit zo voedzaam en lekker gegeten!

 

Marketing zegt u: . ‘Goed bezig’, 'zonder suiker', ‘Boordevol Fruit’, ‘Een goed begin van de dag’….allemaal mooi, maar ga er maar van uit dat hoe mooier de reclame en de verpakking, hoe slechter de inhoud.  

 

Alle producten zitten zo vol suiker dat bijvoorbeeld de ontbijtproducten beter bij het snoep hadden kunnen staan. 

 

Het hele idee achter het gebruik van veel suiker, vet en zout is dat je er meer van gaat eten en meer van gaat kopen. Gonzondheid is ver te zoeken. Ook wordt niet vermeld dat er héél véél suiker in verwerkt is. Of geen gewone suiker, maar sorbitol, aspartaam en andere kunstmatige (goedkope) suikers. Deze zijn een regelrechte rampt voor uw gezondheid. En maken juist dik! 

      

Wist jij dat toevoeging E 621 niet alleen een smaakversterker is, maar er ook voor zorgt dat je door gaat eten, totdat de verpakking leeg is? Een uiterst verslavende stof die verder helemaal geen meerwaarde heeft. Zo verslavend dat de hoeveelheid die gebruikt mag worden aan banden is gelegd door de overheid. Kunt u zich nog herinneren dat iedereen in de jaren 80 chinees at? Maximale hoeveelheden ve-stin.... (E621 heeft naast Ve-tsin nog 35 andere namen) 

 

Kijk dus vandaag nog kritisch in je provisiekast en koop al deze rommel niet meer. Bij elk product kiest u voor een meer verantwoorde vervanging. Wist u dat u in de supermarkt 80% beter over kunt slaan?? Maak een nieuwe start, en begin écht te eten. Echt voedsel met échte voedingsstoffen. 

 

Uw energie gaat al snel door het dak!