Hippocrates lifestyle medicine coach

Als Hippocrates lifestyle medicine coach adviseer u ten aanzien van uw life-style en uw voeding

 

Ik help u graag met uw life-style change. Meer vers voedsel, raw food, juicen en living foods. Het begint met bewustwording en het aanleren van andere routines. U zult verbaast staan hoe snel u zich fitter en gezonder voelt. Geen watten meer in het hoofd, geen middag dip meer. U voelt zich snel sterker, energieker en gezonder!

 

Het kost u misschien meer iets meer moeite echter er alles aan moeten doen om je beter, fitter, gezonder te voelen kost ook tijd, geld en moeite. Dure diëten zonder resultaat, sporten tot je een ons weegt, langs de dokter elke keer omdat u zich ziek voelt. Leuke activiteiten overslaan omdat u daar eigenlijk de puf niet voor heeft.....

 

Zelf leef ik al 5,5 jaar volgens de Hippocrates Health Instituut voorgeschreven wijze. Nog steeds elke dag zie ik mijn energie niveau verder omhoog gaan.

 

Eigen ervaring: 

 

Ik kwam er achter dat door anders te eten en zelf eten bereiden (whole food, raw food, juicing en living foods - kiem groenten) je al op veel vlakken in je gezondheid verbetering merkt en dat vaak al binnen twee weken. Hierdoor was ik zo verbluft dat ik mij verder ben gaan inlezen. Ik besloot de opleiding tot Hippocrates lifestyle medicine coach te gaan doen. Een level 7 geaccrediteerde coachings opleiding in Amerika, bij het Hippocrates Health Institute in Florida. 

 

Discipline:

Aan de basis van gezond eten en een gezonde lifestyle ligt zelfdiscipline. Soms is het nodig om controle te krijgen over je lichaam en geest (eetbuien of emotie eten) dit doe ik door middel van coachen. Omdat simpel weg gezond eten en een gezonde lifestyle leven niet altijd simpel is.  

 

U wilt al snel niet meer anders! Gegarandeerd succesvol na 2 weken volhouden ik help daarbij. Als u de routine eenmaal heeft opgebouwd en geïmplementeerd wilt u niet meer anders! U gaat zich een stuk energieker voelen en uw huid gaat weer stralen en uw haar wordt weer voller!

 

Ons lichaam is gemaakt voor echt voedsel. Alles wat je nu in de winkel vindt was er 50 jaar geleden nog niet. Wij mensen evolueren echter niet zo snel. Ons Lichaam heeft helemaal nog niet geleerd om al het bewerkte voedsel te verteren. We hebben gezond eten nodig, echt voedsel met voedingswaarde.  

 

Bewerkt voedsel versus onbewerkt voedsel:

Bewerkt voedsel bevat geen gezonde bouwstenen die ons lichaam kan gebruiken om goed te functioneren. Dus wordt het opgeslagen als vet. Het is niet het vet in uw eten waar u van aan komt maar de suiker!

 

Bij gepasteuriseerd drinken zijn alle enzymen uit het sap gekookt. Doordat het geperst is en alle vezels er uit zijn leidt zelfs fruitsap drinken tot een insuline piek omdat het lichaam in een keer heel veel suikers te verwerken krijgt. 

 

Tijd nemen om te eten en om goed te kauwen is minstens zo belangrijk. 

 

Verder zit al ons eten in pak, blik of plastic verpakt welke alle drie xeno-oestrogeen bevatten. Deze nep-hormonen verstoren onze eigen hormoon balans. Terwijl de fytonutriënten (de planthormonen) uit levend voedsel onze hormonen juist in balans houden.

 

Een gezond lichaam is in balans.

 

Het wordt ons dus heel moeilijk gemaakt. Kies daarom voor voeding en niet meer voor vulling! Kies voor jezelf!

 

Echt voedsel met voedingswaarde, vezels en enzymen! Vers en zelf bereidt eten.Ik help u er graag bij en zorg ervoor dat u het volhoudt. Ik coach u er doorheen.

  

Medicinale kruiden en voeding:

Ik kan u in persoon heel veel vertellen over de werking van kruiden, fytonutrienten, celzouten en etherische olie voor uw gezondheid, maar ik kan er dus op mijn website helaas niet veel over zeggen vanwege de huidige wet en regelgeving mag je geen claims doen over de werking van een voedingsmiddel of bijvoorbeeld kruid.

Natuurlijk genezen is wel degelijk mogelijk zonder de toevoeging van chemicaliën aan je dieet.

 

Bij natuurlijke geneeswijzen wordt juist naar je gehele lichaam gekeken en de oorzaak van je problemen. Die wordt weggenomen zodat het lichaam kan doen waarvoor het gemaakt is. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt bevorderd waardoor u geneest.

 

Aanleiding: 

De aanleiding voor mijn hardnekkige zoektocht was dat ik in mijn familie twee dierbaren had met kanker, welke ik dolgraag bij mij en in leven wilde houden. De vastberadenheid kwam eigenlijk door de shock omdat ik van beide het slechte nieuws op dezelfde dag te horen en te verwerken kreeg. Ik kon het niet goed verteren want beide vormen van kanker (stage 4) kenden volgens de medische statistieken geen goede prognose. Beide zijn anders gaan leven, anders gaan eten en hebben de ziekte overleeft. Zij voelen zich fysiek en metaal beter als ooit te voren; hun kwaliteit van leven is erop vooruit gegaan.

         

Wat het plan van aanpak behelst in het geval van kanker kan ik u alleen op uw eigen verzoek mondeling uitleggen. Dit in verband met wet en regelgeving.