Petra's coaching

Als hippocrates lifestyle medicine coach ben je gedegen opgeleid voor coaching op het gebied van:

gezondheid van mind, body and soul. Een gezond lichaam is een gezonde geest en een gezonde geest is een gezond lichaam. Let food be thy medicine! Zie meer info bij Hippocrates lifestyle medicine coach.

 

Daarnaast heb ik de verdieping gedaan op Human Design en Gene Keys:

Ik bied coachings trajecten aan voor The golden path van Gene Keys:

The activation sequence, the love sequence en the pearl. 

Kom in je flow en strijd niet langer. Alles gebeurd voor je. Omarm je gaven en wees je zelf. Alleen daarmee onderscheid je je zakelijk van anderen. Alleen door jezelf te zijn en dicht bij jezelf te blijven kan je het leven en haar uitdagingen aan. 

 

Ik ben gespecialiseerd in trauma herstel (trauma release) op het gebied van (narcistisch) misbruik.

Doormiddel van bioresonantie, TRE, stress management en eventueel lichaamswerk raakt je trauma snel naar de achtergrond waardoor het je leven niet meer bepaald, je eindelijk in je kracht komt te staan en verder kan met je leven. Ook hier gebruik ik de inzichten van Gene Keys. 

 

Darmen je tweede hersenen. 

Je weerstand (en je gevoeligheid voor licht geluid en prikkels) zit in je darmen en wel in de microbioom. De balans van alle darmflora bacterien is zeer belangrijk. Happy gut happy life! Zelfs depressie, burnout, ASS en HPS kunnen veroorzaakt worden door een dys-balans in de darmflora.

 

Verder ondersteun ik met de Bemer de microcirculatie dit heeft effect op uw burn-out klachten in combinatie met bioresonantie en de juiste suppletie met raw-food voedingssupplementen gaan we samen uw burn-out te lijf.