Directe verbinding ;-)

06 46620824

E-mail

petra@alshetnietvanzelfgaat.nl

Graag ben ik jou anker wanneer nodig. Ik ben in het bezit van een AGB code.

Samen met jou zet ik je leven op de rit, help ik je met vraagstukken waarmee je zit of breng ik orde aan in de chaos. Ik kan je helpen met bijna alle vraag stukken waarmee je zit ook met zakelijke of juridische vraagstukken, boekhouding of financiën.

Mijn motto is: ‘een beperking is pas een beperking indien je je erdoor laat beperken’.

Ik ben gewend om mensen met een vorm van autisme te begeleiden en ben daar in de loop van de jaren super goed in geworden. Ik kan me goed verplaatsen in de ander en voel goed aan wat de ander nodig heeft als hij even vast zit.

Ook ben ik zeer breed inzetbaar en heb ik veel ervaring in het begeleiden van (jong) volwassenen. Gezegend met een flinke dosis humor en benaderbaar, zie ik de de begeleiding als een samenwerking om terwijl wel lol hebben effectief tot jouw doelen te komen. Ik houd van feedback want iemand met ASS zie de wereld op zijn of haar eigen manier en daar kan ik van leren.

Maar zit je ergens mee of loop je vast dan kan ik je goed begeleiden en ben ik een vat vol met praktische oplossingen voor een probleem.

Ik heb veel ervaring op gedaan en mijn zoon naar volledige zelfstandigheid gecoacht, zijn autistiforme kenmerken zijn nagenoeg zelfs verdwenen. Ik heb dat gedaan door het beste in hem naar boven te halen en door hem uit te dagen tot groei en ontwikkeling en soms door hem op zijn …. te laten gaan. Ik kan goed afstemmen op de behoeften van de anderen en heb een zeer goede intuïtie, invoelingsvermogen en inlevingsvermogen. Ik voel dingen vaak al aan voordat de ander er last van heeft en kan dus adequaat handelen en tijdig inspelen op een situatie. Maar ook in het geval van acute stress, kan ik flexibel de juiste en gepaste hulp bieden.

Coachen geeft me veel voldoening en ik vindt het begeleiden van mensen dankbaar en ontzettend leuk werk, ik kan er echt mijn ei in kwijt.

Ik coach op veel deelgebieden om een aantal te noemen:

Organiseren van je leven, huishouden of carrière.
Executieve functies ~ voor meer informatie klik hier.
Emotionele regulatie ~ inzicht in je eigen emoties en die van anderen.
Organize your flow ~ het aanleren van routines of een structuur die voor jou werken zonder dat het je energie kost of je er op stuk loopt omdat het toch niet blijft plakken. Ik heb hiervoor een app ontwikkeld.
Lifestyle ~ indien je je energieker wil voelen of je beter wil kunnen concentreren of indien je aan je gezondheid wilt werken of je frequentie wilt verhogen.

Opgeruimd hoofd opgeruimd huis ~ ik ben goed in het aanbrengen van structuur en orde in je huis zodat je het vanaf daar weer zelf kunt oppakken. Dit is vooral handig in situatie waarin de boel in je hoofd en huis lijkt te zijn ontploft en je het overzicht kwijt bent.