Directe verbinding ;-)

06 46620824

Email

petra@alshetnietvanzelfgaat.nl

Graag ben ik jou anker wanneer nodig.

Ik ben een flexibele en liefdevolle constructieve tornado die ook kan stoppen met wervelen indien gewenst. Samen met jou zet ik je leven op de rit, help ik je met vraagstukken waarmee je zit of breng ik orde aan in de chaos.

Ik ben zeer breed inzetbaar en veel ervaring in het begeleiden van (jong) volwassenen en heb een flinke dosis humor. Ik ben benaderbaar en houd van feedback want iemand met ASS zie de wereld op een bijzondere manier en daar kan ik van leren. Ik zie de begeleiding als een samenwerking om tot jouw doelen te komen.

We stoppen nooit met ons ontwikkelen en een beperking is pas een beperking indien je je erdoor laat beperken. Maar zit je ergens mee of loop je vast dan kan ik je goed begeleiden en ben ik een vat vol met praktische oplossingen voor een probleem.

Ik heb veel ervaring op gedaan en mijn zoon naar volledige zelfstandigheid gecoacht, zijn autistiforme kenmerken zijn nagenoeg zelfs verdwenen. Ik heb dat gedaan door het beste in hem naar boven te halen en door hem uit te dagen tot groei en ontwikkeling en soms door hem op zijn …. te laten gaan. Ik kan goed afstemmen op de behoeften van de anderen en heb een zeer goede intuïtie, invoelings vermogen en inlevingsvermogen. Ik voel dingen vaak al aan voordat de ander er last van heeft en kan dus adequaat handelen en tijdig inspelen op een situatie. Maar ook in het geval van acute stress, kan ik flexibel de juiste en gepaste hulp bieden.

Coachen geeft me veel voldoening en ik vindt het begeleiden van mensen dankbaar en ontzettend leuk werk, ik kan er echt mijn ei in kwijt.

Ik coach op veel deelgebieden om een aantal te noemen:

Organiseren van je leven, huishouden of carrière.
Executieve functies ~ voor meer informatie klik hier.
Emotionele regulatie ~ inzicht in je eigen emoties en die van anderen.
Organize your flow ~ het aanleren van routines of een structuur die voor jou werken zonder dat het je energie kost of je er op stuk loopt omdat het toch niet blijft plakken. Ik heb hiervoor een app ontwikkeld.
Lifestyle ~ indien je je energieker wil voelen of je beter wil kunnen concentreren of indien je aan je gezondheid wilt werken of je frequentie wilt verhogen.

Opgeruimd hoofd opgeruimd huis ~ ik ben goed in het aanbrengen van structuur en orde in je huis zodat je het vanaf daar weer zelf kunt oppakken. Dit is vooral handig in situatie waarin de boel in je hoofd en huis lijkt te zijn ontploft en je het overzicht kwijt bent.