Hippocrates lifestyle medicine coach ~ Petra's lifeforce

Als Hippocrates lifestyle medicine coach adviseer u ten aanzien van uw life-style en uw voeding

 

Zelf leef ik al 5,5 jaar volgens de Hippocrates Health Instituut voorgeschreven wijze. Nog steeds elke dag zie ik mijn energie niveau verder omhoog gaan.

 

Eigen ervaring: 

Ik kwam er achter dat door anders te eten en zelf eten bereiden (whole food, raw food, juicing en living foods - kiem groenten) je al op veel vlakken in je gezondheid verbetering merkt en dat vaak al binnen twee weken. Hierdoor was ik zo verbluft dat ik mij verder ben gaan inlezen. Mijn reis en zoektocht hebben ruim 2,5 jaar geduurd tot ik de opleiding ben gaan doen tot Hippocrates lifestyle medicine coach.

 

Medicinale kruiden en voeding:

Ik kan u in persoon heel veel vertellen over de werking van kruiden, fytonutrienten, celzouten en etherische olie voor uw gezondheid, maar ik kan er dus op mijn website helaas niet veel over zeggen vanwege de huidige wet en regelgeving mag je geen claims doen over de werking van een voedingsmiddel of bijvoorbeeld kruid.

Natuurlijk genezen is wel degelijk mogelijk zonder de toevoeging van chemicaliën aan je dieet.

 

Bij natuurlijke geneeswijzen wordt juist naar je gehele lichaam gekeken en de oorzaak van je problemen. Die wordt weggenomen zodat het lichaam kan doen waarvoor het gemaakt is. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt bevorderd waardoor u geneest.

 

Aanleiding: 

De aanleiding voor mijn hardnekkige zoektocht was dat ik in mijn familie twee dierbaren had met kanker, welke ik dolgraag bij mij en in leven wilde houden. De vastberadenheid kwam eigenlijk door de shock omdat ik van beide het slechte nieuws op dezelfde dag te horen en te verwerken kreeg. Ik kon het niet goed verteren want beide vormen van kanker (stage 4) kenden volgens de medische statistieken geen goede prognose. Beide zijn anders gaan leven, anders gaan eten en hebben de ziekte overleeft. Zij voelen zich fysiek en metaal beter als ooit te voren; hun kwaliteit van leven is erop vooruit gegaan.

         

Wat het plan van aanpak behelst in het geval van kanker kan ik u alleen op uw eigen verzoek mondeling uitleggen. Dit in verband met wet en regelgeving.