Stop met dieten

Ik werk met de kennis die ik heb opgedaan als Hippocrates lifestyle medicin coach om u snel en gecontroleerd te laten afvallen. Met behulp van een bioresonantie meting wordt een plan van aanpak gemaakt die afgestemd is op uw lichaam. Uw menu wordt zo samengesteld dat u geen honger heeft, maar wel kilo's verliest, terwijl uw lichaam optimaal ondersteund wordt met de juiste voedingsstoffen en suppletie. Datgene wat het nodig heeft. Vaak kan dan het lichaam wel afvallen omdat het signaal "ik word gevoed" niet meer ontbreekt en de "honger" afneemt. Samen vervangen we de "vulling" voor echte "voeding".

 

Met behulp van celzouten en etherische olie wordt uw lichaam gestimuleerd om afvalstoffen los te laten, hetgeen vaak de reden is dat afvallen niet lukt. 

 

Door middel van een detox valt u makkelijker af omdat het lichaam een groen signaal krijgt om vetten die opgeslagen zitten in de cellen los te laten. Doet u dit niet dan houdt het lichaam vetten vast omdat het ontworpen is omdat te doen. Uw lichaam zorgt er op die manier voor dat u niet ziek wordt van al die toxische stoffen die in uw lichaam zitten, dat is een goed ding; maar dus ook de reden waarom u dus zo moeilijk afvalt! Dit geldt vooral voor vet dat is opgeslagen rondom onze taille en buikvet!

Net zo met de zuurtegraad van uw weefsels. Indien het lichaam te zuur is houdt het lichaam het vet rondom de organen vast om ze zo te beschermen. Door meer basische te gaan eten en minder verzurende levensmiddelen te eten kun u makkelijker afvallen.

Ik help u graag hierbij. Ik kan u tevens ondersteunen met de detox, met juicen en met raw-food consulten. Ook kan ik samen met u uw voorraad kasten bij langs en u helpen met een nieuwe dagelijkse routine. Vervangende boodschappenlijstjes en recepten zodat u alles snel onder de knie krijgt en snel van start kunt.

 

Nog wat bemoedigende woorden:

Wist u dat iedere vorm van diëten, dat wil zeggen: een dieet waarbij de hoeveelheid energie beperkt wordt, een ramp is voor je hormonen? Je lichaam kent het verschil niet tussen een hongersnood en een dieet. Je lijf gaat in de crisisstand, in plaats van direct vet verbranden. Uiteindelijk gaat je metabolisme flink omlaag en krijg je steeds meer trek. Vandaag of morgen zal iedereen weer gaan toegeven aan dat hongergevoel.

Een dieet is zelden effectief, maar de schade die je aanbrengt aan je lichaam is des te hoger.

Wat je wel en niet kunt eten is erg persoonlijk. Het is dus belangrijk om voor jou de juiste balans te vinden in WAT je kunt eten, en HOEVEEL je kunt eten. Ga in ieder geval uit van écht eten, vers gemaakt van af het begin, onbewerkt voedsel dus!

Als je toegeeft aan het snacken, dus ongezond eten, zal je lichaam blijven hunkeren naar gezond eten, naar de juiste voedingsstoffen. Het hongergevoel zal dus blijven. Door het eten van ongezonde snacks los je dus niets op. Je voelt je alleen maar meer ontevreden over jezelf, wat weer gaat leiden tot meer stress.

 

Bron tekst: www.optimalegezondheid.com