ASS

ASS: Autisme spectrum stoornis

ASS: Anti sociale samenleving

 

Rigiditeit zou eigenlijk een Autistivorme eigenschap moeten zijn?! 

Toch?! 

Waar valt het star mensen in hokjes plaatsen dan onder??? 

 

Autisme gaat niet om vreemd gedrag maar om ‘normaal’ menselijk gedrag in extreme mate.

 

Er is namelijk bepaald (door wie?!) dat indien een persoon aan een aantal kenmerken voldoet dat hij of zij autistisch is. Alsof het een (dood) vonnis is. Dus omdat we iemand niet begrijpen willen we hem in hokjes plaatsen, des te moeilijker iemand te begrijpen is des te groter de noodzaak voor hokjes. 

 

Als we allemaal hetzelfde waren geweest dan hadden we nu geen lamp om bij te lezen en geen tv om naar te kijken. Geen muziek om te luisteren en geen kleding om aan te trekken.

 

Het zijn de mensen met een andere kijk op zaken die dit soort dingen hebben uitgevonden, de kunstenaars, de uitvinders, de muzikanten, de "Einsteins" en de "Newtons" onder ons etc.

 

Mijn persoonlijke ervaringen met de (on)logica van medicatie:

Dokters en psychiaters moeten er 8 jaar leren om hun vak uit te oefenen en medicatie te mogen voorschrijven. 

Van de medicatie wordt vooraf verteld door de psychiater dat hij niet weet of het werkt, dat hij niet weet wat de bijwerkingen zullen zijn en dat hij niet weet hoelang het medicijn gebruikt moet worden. Vervolgens "mag" u dan als ouder de juiste dosis in gaan schatten; u krijgt een standaard dosering mee en moet vervolgens middels observatie de dosis aanpassen. Logisch toch?!

 

Nou ik vond dit niet zo logisch!

 

Ik had zelf al eens bedacht dat Ritalin en dat soort medicatie ook wel eens beschadigend kon zijn voor de (kinder-) hersenen. 10 jaar later zijn ze het met dat denkbeeld eens.

 

Met die onlogica waren wij als ouders snel klaar.  Maar dan?

 

Hoe verder?!

Ik mag geen medische claims doen maar ik mag u wel vertellen over celzouten.

Bij celzout tekorten kunnen de volgende klachten ontstaan:

  • typische kuch tics
  • spier trekkingen
  • angsten
  • concentratie stoornissen
  • slaapstoornissen
  • motoriek problemen
  • rigiditeit
  • enz.

Laat dit nou een groot aantal autistivorme-kenmerken zijn!

 

Verder zijn er overal volop aminozuren verkrijgbaar die tekorten aanvullen en er zijn aminozuren die "kortsluiting" in de hersenen verhinderen. Tics doven uit en er is sprake van minder angst en dwang.

Ik kan u op verzoek meer uitleggen hierover.

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat ADHD en ASS tot de vaccinatie schade gerekend worden wat dus inhoudt dat het een vervelende blijvende bijwerking is van de vaccinaties die u(w kind) gehad heeft toen (u) ze klein was. Deze vaccinaties kunnen ontstoord worden middels een Asyra-meting.

 

Met een Asyra-meting kunnen we ook de tekorten op opsporen en aanvullen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

 

ASS is geen vonnis meer. Alles wat een oorzaak heeft kan aangepakt worden. Niet via symptoom bestrijding (medicatie) maar door de oorzaak (aanleiding) weg te nemen biedt je het lichaam (de hersenen) kans op herstel.

 

 

Cease therapie

CEASE Therapie

De behandeling van autische kinderen en zelfs van volwassenen heeft zich de laatste drie jaar uitgekristalliseerd en heeft de naam CEASE Therapie gekregen, wat staat voor Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression. Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren (vaccins, reguliere medicatie, intoxicaties, ziektes, etc.) ontstoord met de homeopathisch verdunde en gepotentieeerde stoffen die het autisme veroorzaakt hebben. Meestal worden vier verschillende potenties gebruikt, de 30K, de 200K, MK en XMK om de energie van de patient van de afdrukken van de toxische substanties of ziektes te ontdoen. 

Asyra en ASS

Vaccinatie schade kan met de Asyra ook ontstoord worden. Opgespoord wordt welke vaccinaties klachten geven en vervolgens worden de 4 verschillende potenties terug gegeven aan het lichaam zodat het zich van de toxische stoffen kan ontdoen die voor de klachten zorgen.

 

Over Autisme

Autisme ontstaat door een stapeling van stress in de hersenschors (neocortex). Deze stress kan al voor of tijdens de zwangerschap beginnen (bijv. tropenvaccins van de toekomstige ouders), medicijngebruik of een amalgaamvulling aanbrengen of verwijderen tijdens de zwangerschap, een bacteriële of virale infectie, vroeggeboorte of een moeilijke bevalling. Vervolgens speelt het eerste levensjaar een cruciale rol met een steeds groeiend aantal vaccins, maar ook andere medische ingrepen kunnen de stress steeds verder verhogen: een narcose (bijv. voor trommelvliesbuisjes), antibioticakuren, onvolwaardige voeding met te veel suikers en geharde vetten en allerlei tekorten, onvoldoende water, gebruik van de magnetron, allerlei milieu invloeden (bijv. plastics en zware metalen), etc. Als dan met 14 maanden de BMR en meningococcen C vaccins gegeven worden, kan de stress zo groot geworden zijn dat een grens overschreden wordt en de grote hersenen op slot slaan of in een soort stand by functie gaan. Belangrijke functies van de hersenschors vallen dan uit. Maar dit omslagpunt kan net zo goed door heel andere stressmomenten bereikt worden, bijvoorbeeld door het doormaken van een simpele kinderziekte als waterpokken.

Bron: www.cease-therapie.nl van Tinus Smits M.D.

 Met de Asyra-meting kan gemeten en uitgezocht worden in welke hoek de oplossing gezocht moet worden en hoe er behandeld moet worden. Ook vaccinatie schade kan ontstoort worden.