Holistische & integrale benadering van uw klachten

Natuurlijk genezen bestaat al sinds de oudheid.  Natuurgeneeswijzen stellen het lichaam in de gelegenheid het zelfgenezend vermogen te activeren, door haar in balans te brengen. Door het lichaam middels prikkels te herinneren aan haar "Innate Intelligence",  of ook wel "aangeboren intelligentie" genoemd, krijgt zij de kans om zelf te herstellen. 

Voorbeeld: U snijd zich aan een mes. In uw lichaam gaan automatisch allerlei processen van start om uw wond te herstellen en te genezen. Gaaf toch?! Waarom zouden we daar niet op mogen vertrouwen?!

De vijf pijlers van gezondheid ~ Integrale benadering

Energie

Energie moet stromen, zonder energie is geen leven mogelijk. Een tekort aan energie leidt tot ziekte.

 

> In een lifestyle consult wordt u geleerd hoe uw energie omhoog kan brengen door een paar simpele aanpassingen te maken in uw leefwijze en de keuzes die u dagelijks maakt.

Voeding

De juiste voeding in de juiste hoeveelheid en met regelmaat. Voeding voor:

Het lichaam

De geest 

De ziel


> indien noodzakelijk kan er doormiddel van een bio-resonantie meting gekeken worden welke tekorten u in de loop der jaren heeft opgebouwd.

Daarvoor gebruik ik het meest geavanceerde medische meetinstrument dat op dit moment beschikbaar is de Qest4. 

Spyche

Stress en ziekmakende (levens) patronen. (Voor)oordelen en overtuigingen kunnen een hele positief of negatief effect hebben op de gezondheid.


> Door middel van een aantal technieken kunt u het stress niveau in uw leven aanzienlijk omlaag brengen. Dit komt ook aanbod in het lifestyle consult.

Prikkel overdracht

Epigenetics: 

Communicatie tussen de cellen, interne geestelijke en fysieke communicatie processen.


> Door levend voedsel (Ongepasturiseerd, onbewerkt en onder de 40 graden Celsius bereid) en specifieke kruiden aan uw dieet toe toevoegen zult u uw lichaam optimaal kunnen voeden waardoor alle belangrijke fytonutrienten en bouwblokken aanwezig zijn om alle communicatie tussen de cellen goed te laten verlopen. Soms is het nodig om met suppletie grote tekorten aan te vullen.

Door uw lifestyle aan te passen voorkomt u dat u opnieuw tekorten opbouwd.

Drainage

Toxines verstoren de prikkeloverdracht, goed afvalstoffen afvoeren is dus essentieel.  


> Doormiddel van detoxen is het mogelijk om de prikkel overdracht in het lichaam te herstellen.

Elk orgaan heeft een andere wijze van detoxen ik zal u hierbij ondersteunen.


De vijf deelgebieden van Holistisch genezen

Lichaam

Psychosomatische klachten uiten zich vaak in het lichaam. De oorzaak hiervan komt echter vaak voort uit het emotionele of mentale gebied. Dit kenmerkt zich door steeds terug kerende klachten op eenzelfde plek in het lichaam die niet te verklaren valt of niet beter wordt na (reguliere) behandeling.


> Negatief celgeheugen blokkeerd de energiestroom en verhinderd herstel. Het uit zich in specifieke klachten en manifesteerd zich vaak op de zelfde plek.

Met een speciaal protocol dat ik ontwikkeld en uitgebouwd heb wordt dit negatieve celgeheugen als het ware ontstoord met als gevolg dat de energie weer gaat stromen en u zich beter voelt en geen klachten meer hebt en de pijn weg gaat.

emotie

De meeste klachten komen voort uit een blokkade van emoties door een eerdere (traumatische) ervaring.


> Trauma’s en bijgaande emoties gaan vaak ook op een voor u kenmerkende plek zitten. Soms gaan ze in het hoofd vast zitten en beperken u in uw dagelijks leven. Ook deze vorm van negatieve energie kan weer aan het stromen gebracht worden.

Gedachtes

Gedachtes in woorden of beelden (voorstellingen of vooroordelen naar anderen of naar het zelf) kunnen voor blokkades zorgen en groei in de weg staan. Door shock kunnen denkbeelden of de werkelijkheid vervagen en voor een beperking zorgen. Onthoudt:

           ~

“Een beperking is pas een beperking indien u zich er door laat beperken...”

           ~

Door samen naar uw overtuigingen te kijken kunnen we misschien samen vast stellen dat het idd uw overtuiging is die u belemmerd en kan dat voor meer ruimte en rust zorgen waardoor u de blokkade zelf kunt opheffen.

Een duwtje in de goede richting zeg maar.

            ~

“Kijk naar uw overtuigingen en voorwaar het zijn de uwe”

Relaties

Een probleem kan voor sociale isolatie zorgen of juist door de omgeving veroorzaakt worden.


> Doormiddel van inzicht in wat u zelf aan uw probleem kan doen gaat de energie ook daar weer stromen. Soms is de oplossing heel simpel en soms niet zo voor de handliggend.

Ziel

Op het spirituele vlak richt ik mij vooral op intuïtief begaafde mensen of hooggevoelige mensen mede vanwege mijn eigen ervaringen op dit gebied.

 

>

Doet u wat u het liefste zou doen?! Benut u al uw talenten?!