Dat zijn geen tics:

DAT ZIJN SPECIAL EFFECTS!

Maar hoe vervelend is het als dat ene woord je steeds ontslipt of als je niet kan stoppen met het maken van dat geluid of die beweging. Het leidt tot sociaal isolement; over de overbelasting van je spieren nog maar niet te spreken...

 

Ik heb heel goed resultaat geboekt met de juiste voeding suppletie. Middels de Asyra-metingen kan ik precies vaststellen welke tekorten er zijn opgebouwd en met welke suppletie er minder special-effects optreden. Bijzonder zul je altijd blijven! Maar dan nu op een manier die wellicht iets minder de aandacht trekt.

 

Ik heb veel mogen leren van mijn kinderen en men zegt dat je niet meer op je pad krijgt dan je aankan. Ik blijk idd een boel aan te kunnen. Hoewel mijn geduld wel op de proef is gesteld. Uiteindelijk heeft mijn zoektocht tot verbluffend resultaat geleid. 

 

Ik heb ook moeten aanschouwen hoe hard de wereld is en hoe hard kinderen voor elkaar kunnen zijn. Jong geleerd is oud gedaan; het zal bij volwassenen vast niet veel anders gaan. Sociaal isolement is vaak het gevolg. Het wordt niet begrepen. Gelukkig zijn er nu programma's zoals Tourette on Tour. TE GEK ! hoe muzikaal deze mensen zijn.

 

Als we allemaal het zelfde waren geweest dan hadden we nu geen lamp om bij te lezen en geen tv om naar te kijken. Geen muziek om te luisteren en geen kleding om aan te trekken.

Ik mag geen medische claims doen maar ik mag u wel vertellen over celzouten.

 

Bij celzout te korten ontstaan:

  • typische kuch tics
  • spier trekkingen
  • angsten
  • concentratie stoornissen
  • slaapstoornissen
  • motoriek problemen
  • rigiditeit

Verder zijn er aminozuren die tekorten aanvullen en er zijn aminozuren (vertakte) die andere aminozuren (rechte) verhinderen om voor "kortsluiting" in de hersenen te zorgen.....

 

Ik mag u op uw verzoek meer hierover vertellen. Dus laat het weten als u vragen heeft.

 

Met een Asyra-meting kunnen we de tekorten op opsporen en aanvullen gaan. Uw special-effects zullen zienderogen afnemen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!