Alle dagen heel druk

Ik mag geen medische claims doen maar ik mag u wel vertellen over celzouten. Bij een celzout tekort kunnen de volgende klachten ontstaan :

  • Gevoeligheid voor licht, geluid of aanrakingen (Prikkel gevoeligheden)
  • druk in het hoofd; de gedachtes niet kunnen stilzetten
  • angsten
  • concentratie stoornissen
  • slaapstoornissen
  • stemmings wisselingen
  • motoriek problemen

Laat dit nou een groot aantal kenmerken zijn van ADHD!

Met een Asyra-meting kunnen we de tekorten op opsporen en aanvullen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! 

 

Verder zijn er aminozuren die tekorten aanvullen en die andere aminozuren die "kortsluiting" in de hersenen verhinderen.

Ik mag u op uw verzoek meer hierover vertellen.

 

Ook is uit onderzoek gebleken dat kinderhersenen wellicht beschadigen door de medicatie die volgens onderzoekers en kenners veel te snel wordt voor geschreven.

 

Ander onderzoek heeft uitgewezen dat ADHD en ASS tot de vaccinatie schade gerekend worden wat dus inhoudt dat het een vervelende blijvende bijwerking is van de vaccinaties die u(w kind) gehad heeft toen (u) ze klein was. Deze vaccinaties kunnen ontstoord worden middels een Asyra-meting.

 

Alles wat een oorzaak heeft kan aangepakt worden. Niet via symptoom bestrijding (medicatie) maar door de oorzaak (aanleiding) weg te nemen biedt je het lichaam (en de hersenen) kans op herstel.

 

Gluten en voedingsallergie

Uw gezondheid zit in uw darmen. Voeding heeft een grote invloed op ADHD. 

 

 

Zelf werd het pas rustiger in mijn hoofd nadat ik de gluten liet staan. Ik ben gluten vrij gaan eten.

Helaas is glutenvrij geen toverwoord. Wel is het voor een groot aantal fabrikanten een excuus geweest om eten te maken dat bij kans nog ongezonder is voor u! Ik ben ziek geworden van het eten van de glutenvrije vervangers voor brood en crackers. Dit omdat ze barstens vol suikers zitten en volgepakt met rare stoffen, houdbaarheidsmiddelen en bevochtigers om het er toch maar uit te laten zien als "brood". Mijn lichaam verzuurde helemaal.

 

Het heeft alles te maken met de darm-bloed-barieere en de hersen-bloed-barriere. Wat via de darmen in het bloed terecht komt kan ook in de hersenen terecht komen. Echter het hoort in de eerste plaats al niet via de darmen in de bloedbaan terecht te komen.

 

Hierdoor ontstaan ook bijvoorbeeld allergieën etc. Ik raakte met mijn gezondheid steeds verder achter op. Ik kreeg geen gezonde voedingsstoffen meer binnen.

 

Ik ben over geschakeld op raw-food crackers die ik zelf maak in de droogoven. Niet alleen geven ze veel voedingsstoffen het kost mijn lichaam ook geen moeite om te verteren; ik krijg er juist energie van!

 

Vraag gerust als u hierover meer wilt horen!

Wist u dat E-nummers ook hyper activiteit veroorzaken?!

 

Ik mag geen medische claims doen. Wel mag ik u op uw verzoek informeren hierover.

Wist u dat ADHD met voeding heel goed......

Wist u dat de oorzaak .....

Wist u dat kinderen met ADHD .......

 

Ik wist dat eerst ook niet.....

Ik wil het graag op uw verzoek met u doornemen.

Schroom niet om informatie te vragen.