De Qest 4 - Asyra meting

Bio resonantie therapie - Een meting van uw complete lichaam, en alle organen middels het gebruik van de Qest 4; het meest geavanceerde medische meetinstrument van dit moment. 

 

Voordat een klacht zich voordoet is er al een periode van onbalans. Uw lichaamssystemen, organen en geest weer in balans met elkaar via deze geavanceerde technologie.

 

Asyra en Bioresonantie zijn een vorm van Energetische geneeskunde. Energetische geneeskunde is nieuwetijds geneeskunde. Uw organen worden bio-energetisch doorgemeten. Een gezonde cel heeft een hogere frequentie dan een zieke cel. Uit de waardes van de meting wordt duidelijk of uw organen of weefsels in een ontstekingsfase verkeren (acuut) of in een verzwakte fase (chronisch). Indien het orgaan of het weefsel in de ontstekingsfase verkeerd is het nog in staat om de belasting te dragen. Indien het orgaan of weefsel verzwakt uit de meting komt dan is het niet meer in staat te compenseren en raakt uitgeput. 

 

De geavanceerde medische meetapparatuur is in staat om te bepalen wat de oorzaak is van de verstoring. Te denken valt aan een parasitaire belasting, ziekte van Lyme, dysbiose in de darmen, virussen, bacterie, schimmels of een belasting met zware metalen. Ook kunnen tekorten van voedingsstoffen, vitamines, aminozuren, vetten of celzouten de oorzaak van uw problemen zijn. Maar ook toxines (gifstoffen) of vaccinaties (medicatie = chemie) veroorzaken allerlei problemen in het lichaam. U vast welbekend als bijwerkingen. 

 

Met mijn medische kennis, kennis over voeding en ICT, bouw ik testprotocollen in de Asyra waarmee ik de oorzaak van uw specifieke klachten kan opsporen door u te meten. Indien de testen nog niet beschikbaar zijn kan ik ze dus zelf (uit)bouwen. Digitale homeopatie waarbij ook een remedie gemaakt kan worden. 

 

Hiervoor heb ik de opleiding tot Asyra-therapeut gedaan en succesvol afgerond met een certificaat.

 

Voor het opschonen van “het celgeheugen” heb ik een aanvullende verdiepende cursussen gedaan. Het is mogelijk om op die manier emotionele blokkades op te schonen en de negatieve herinnering die opgeslagen is op een specifieke plek in het lichaam op te sporen en te ontstoren. Hierdoor zult u niet langer aan dat negatieve gevoel herinnerd worden en gaat de energie weer beter stromen. Ook zal de (vaak onverklaarbare) pijn die u op die plek had weg gaan.

 


 

Alle video's met toestemming van www.asyra.com

 


The science of Asyra

Uitleg over de Bioresonantie therapie middels de Asyra Pro

Uitleg over de wetenschap achter deze energetische vorm van geneeskunde.

Niet Allergische Voedsel Overgevoeligheden

Het testen van allergenen die je histamine niveau verhogen waardoor je jeuk (huid), kortademigheid (longen) of darmklachten krijgt.

 

Allergieën manifesteren zich vaak via de huid, longen of darmen.

Comprehensive scan

De basis test van de Asyra Pro nader uitgelegd.Disclaimer Asyra meting

Asyra is een bio-energetisch meetappataat. Asyra is energetische geneeskunde en dat valt niet te verklaren.

 

Dat wat niet gezien wordt, wordt niet (h)erkend totdat het door iedereen gezien kan worden. Gelukkig kunt u de verbeteringen in uw gezondheid zelf snel bemerken.

 

Laten we het er op houden dat de Asyra Pro ver op het huidige wereldbeeld vooruit ligt. Vroeger was de aarde plat en werd het roken door de doktoren gepromoot in advertenties; nu weten we allemaal wel beter.