Phone

+31 (6) 46620824

Email

petra@alshetnietvanzelfgaat.nl

Opening Hours

van 09:00 uur tot 17:00 uur

De vraag is waarom bent u ziek geworden? 

Uw immuunsysteem is ondermijnd, waardoor de processen in uw lichaam niet meer lopen zoals ze moeten lopen. Dit kan zijn door een toxische belasting of door pathogenen zoals parasieten, bacteriën, schimmels of virussen. Ook stress is ziekmakend. De oorzaak kan ook aan uw life-style liggen; ons “moderne” eten is overwegend verzurend voor het lichaam.

Met een integrale benadering wordt de aanleiding opgespoord. Als het ware pellen we de ui af tot we bij de kern van uw problemen zijn.

Klachten ten aanzien waarvan u wonderen mag verwachten inzake herstel:

Allergie

Hooikoorts
Voedsel overgevoeligheden
MCS (Multi chemical sensitivity)
Huidproblemen

Problemen in het spijsverteringsstelsel
ADHD
ASS
Gilles de la Tourette
Verminderde concentratie – watten in het hoofd
HSP

Emotionele klachten
Trauma verwerking (herstel celgeheugen)

Voor het opschonen van ‘het celgeheugen’ heb ik aanvullende verdiepingscursussen gedaan. Het is mogelijk om emotionele blokkades op te sporen en op te schonen. De negatieve energie, die vaak is opgeslagen op een specifieke plek in het lichaam wordt op die manier doelgericht behandeld.

Het doel is dat u niet langer aan dat negatieve gevoel ‘herinnerd’ worden zodat de energie weer beter gaat stromen. Het is mogelijk dat de (vaak onverklaarbare) pijn, die u op een bepaalde plek had, weg gaat.

De techniek is vergelijkbaar met EMDR alleen wordt het trauma middels energetische Bio-feedback (op energetisch niveau) op gespoort, behandeld en opgeschoond.

Het wordt als het ware uit het celgeheugen gewist, de blokkade wordt opgeheven en de energie gaat weer stromen. De dis-ease wordt weer ease, en het gaat allemaal weer vanzelf en je komt weer in je flow.

Ontstekingen; acuut of chronisch
Reuma
Fybriomialgie
Slijmvliezen

Hoofdpijn
Stralingshoofdpijn
Migraine
PMS

Hormonale klachten

Zenuwstelsel
Vermoeidheid
CVS
Burnout

Overgevoelig voor geluid of licht, nachtblindheid 

Natuurlijke facelift zonder botox

                                     ~

In het geval van kanker en reuma kunnen cliënten advies krijgen voor een complementaire behandeling, welke goed te combineren is met de reguliere behandeling. U kunt informatie opvragen via het contact formulier.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving